Ajanvaraaja / buukkaaja - AurinkoCenter

Suomi

Puhelin: 010 423 1550

Sähköposti: myynti@aurinkocenter.fiTehtävä: Ajanvaraaja / buukkaaja
Haku päättyy: sopivien henkilöiden löydyttyä

Oletko reipas, sanavalmis ja positiivinen henkilö? Pystytkö keskustelemaan luontevasti puhelimitse asiakkaidemme kanssa? Haluatko siistin sisätyön joustavilla työajoilla? Halutko tehdä duunia hyvässä porukassa sekä vaikuttaa itse palkkaasi? Jatka lukemista.

AurinkoCenter on osa Suomen Kattocenteriä. Me olemme lahtelainen perheyritys ja työllistämme yli 130 henkilöä Etelä-Suomen neljässä toimipisteessä. AurinkoCenter myy ja asentaa laadukkaita aurinkopaneeleja niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Aurinkoenergia on puhdasta ja uusiutuvaa energiaa. Oma aurinkovoimala tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia säästää sähkölaskussa ja nostaa talon arvoa. Lisäksi aurinkopaneelien hinnat ovat tippuneet. Näistä syistä johtuen asiakkaidemme kiinnostus aurinkoenergiaa kohtaan onkin hurjassa kasvussa.

Haemme nyt neljää ajanvaraajaa vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteeseemme.

Ajanvaraajana tehtäviisi kuuluu myyntiedustajien tukeminen sopimalla heille asiakastapaamisia puhelimitse. Ajanvaraajana sinun ei tarvitse siis myydä mitään. Lisäksi voit työskennellä asiakashankinnassa myös messuosastoillamme, ständeillä ja muissa tapahtumissamme. Työaikasi ovat joustavat ja voit tehdä töitä joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.

Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Meillä ratkaisee asenne ja halu kehittyä – opetamme sinulle loput. Kaupanpäällisenä saat laadukkaat työvälineet, alan parhaat tuotteet ja huipputiimin, jonka kanssa tehdä töitä.

Toivomme sinulta

 • sanavalmiutta ja positiivista asennetta ajanvaraustyöhön
 • oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
 • perinksiantamattomuutta
 • tuloshakuisuutta ja tahtoa menestyä

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haasteellisen työpaikan kasvavassa perheyrityksessä. Pääset osaksi rentoa ja osaavaa tiimiä. Painamme hommia silloin, kun on sen aika, mutta osaamme ottaa myös rennosti.

Palkkasi muodostuu kiinteästä tuntipalkasta (10-14 €/h, riippuen työkokemuksestasi call centereissä) ja kannustavasta provisiota. Meillä sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä yli 3000 euron kuukausipalkalle. Lisäksi järjestämme kilpailuja, joissa palkintoina on mm. ulkomaanmatkoja.

Kattava koulutus, esimiehen jatkuva sparraus ja etenkin loistavat työkaverit auttavat sinua menestymään työssäsi ja tekemään siitä tuloksellista.

Jos uskot, että tämä voisi olla sinun paikkasi, tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa. Tehtävä alkaa heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset myynti@aurinkocenter.fi. Voit hakea paikkaa myös täyttämällä alla olevan lomakkeen.

 • slide

  Töitä voit tehdä vaikka taukohuoneen sohvalta

 • slide

  Töiden jälkeen voit jäädä pelaamaan biljardia työkavereiden kanssa

 • slide

  Lisäksi voit työskennellä asiakashankinnassa myös messuilla

 • slide

  Järjestämme kilpailuja joissa palkintoina on mm. matkoja.

 • slide

  Muutaman kerran vuodessa lähdetään kisojen voittajien kanssa reissuun jonnekin päin Eurooppaa

Hae työpaikkaa

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen