Tiiminvetäjä call centeriin - AurinkoCenter

Suomi

Puhelin: 010 423 1550

Sähköposti: myynti@aurinkocenter.fiTehtävä: Tiiminvetäjä call centeriin
Haku päättyy: sopivan henkilön löydyttyä

Oletko hankkinut jo kannukset puhelinmyynti- tai bookkaustyössä ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Oletko määrätietoinen ja omalla esimerkilläsi johtava? Pystytkö innostamaan tiimisi huippusuorituksiin? Ehkäpä sinä olet seuraava aurincenteriläinen.

AurinkoCenter on osa Suomen Kattocenteriä. Me olemme lahtelainen perheyritys ja työllistämme yli 130 henkilöä Etelä-Suomen neljässä toimipisteessä. AurinkoCenterin myy ja asentaa laadukkaita aurinkopaneeleja niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Aurinkoenergia on puhdasta ja uusiutuvaa energiaa. Oma aurinkovoimala tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia säästää sähkölaskussa ja nostaa talon arvoa. Lisäksi aurinkopaneelien hinnat ovat tippuneet. Näistä syistä johtuen asiakkaidemme kiinnostus aurinkoenergiaa kohtaan onkin hurjassa kasvussa.

Etsimme uudelle conctact centerillemme tiiminvetäjää, joka ottaa vetovastuun telemarkkinointitiimin rakentamisesta ja kehittämisestä.

Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Lahdessa. Tiimiisi päävastuulla on kontaktoida poteniaalisia asiakkaita ja sopia myyntikäyntejä.  Tämän lisäksi tiimisi hoitaa myös asiakastyytyväisyyskyselyitä ja muuta puhelimitse tehtävää markkinointia.

Tehtävänäsi on auttaa, opastaa ja valmentaa tiimisi onnistumaan omassa työssään.
Sinä osallistut tiimisi rekrytointiin ja vastaat Lahdessa sijaitsevan contact centerimme päivittäisten toimintojen organisoinnista. Lisäksi olet itse aktiivisesti mukana päivittäisessä asiakaspalvelu- ja myyntityössä.

Toivomme sinulta

 • näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä tai bookkaamisesta
 • aikaisempaa esimieskokemusta tai halua kehittyä hyväksi esimieheksi
 • innostavaa ja ennakkoluulotonta asennetta
 • vahvaa halua auttaa muita menestymään työssään
 • aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
 • tuloshakuisuutta ja tahtoa menestyä
 • paineensietokykyä ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haasteellisen työpaikan kasvavassa perheyrityksessä. Pääset osaksi rentoa ja osaavaa tiimiä. Painamme hommia silloin, kun on sen aika, mutta osaamme ottaa myös rennosti.

Meillä saat myös kannustavan palkan, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet edetä urallasi.

Jos uskot, että tämä voisi olla sinun paikkasi, tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa. Tehtävä alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset myynti@aurinkocenter.fi. Voit hakea paikkaa myös täyttämällä alla olevan lomakkeen.

 • slide

  Töitä voit tehdä vaikka taukohuoneen sohvalta

 • slide

  Töiden jälkeen voit jäädä pelaamaan biljardia työkavereiden kanssa

 • slide

  Lisäksi voit työskennellä asiakashankinnassa myös messuilla

 • slide

  Järjestämme kilpailuja joissa palkintoina on mm. matkoja.

 • slide

  Muutaman kerran vuodessa lähdetään kisojen voittajien kanssa reissuun jonnekin päin Eurooppaa

Hae työpaikkaa

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen