Ilmanvaihtoasentaja Lahden alueelle

Suomi

Yhteyshenkilö : Niko Ursin

Puhelin: 040 935 1619

Sähköposti: niko.ursin@sisailmacenter.fiToimintamme kasvaessa haemme kahta ilmanvaihtoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Lahden alueelle.

Työtehtävät ovat pääosin itsenäisesti hoidettavia ilmanvaihtojärjestelmien asennustöitä vanhoihin omakoti- ja rivitaloihin. SisäilmaCenterin Fresh Air -ilmanvaihtojärjestelmät eroavat perinteisistä ilmanvaihtoputkien asennuksesta muun muassa siinä, että Fresh Air -laitteet asennetaan huonekohtaisesti.

Edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta. Etsimämme asentaja pitää myös haasteista. Eduksi katsotaan ilmanvaihtoalan työkokemus ja ymmärrys sähkötöistä.

Työt tehdään usein asiakkaiden kotona ja siitä syystä hakemallamme henkilöllä on oikea asenne työhön ja aito halu palvella asiakkaita.

B-ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työssäkäyntiä. Jos omaat nämä, koulutamme loput ja teemme sinusta Fresh Air -ilmanvaihtojärjestelmien asiantuntijan.

Tarjoamme:

  • Vakituisen työn nopeasti kasvavassa yrityksessä
  • Haasteelliset ja vaihtelevat työtehtävät
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Jatkuvan koulutuksen ja tuen
  • Rennon työyhteisön.

Fresh Air -ilmanvaihtojärjestelmämme poikkeavat perinteisistä putkistetuista asennustöistä. Voit tutustua ainutlaatuisiin järjestelmiimme paremmin nettisivuillamme.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä alla oleva lomake mahdollisimman pian ja tule mukaan kasvavaan tiimiimme!

Tiedustelut Niko Ursin, myyntipäällikkö, 040 935 1619, niko.ursin@sisailmacenter.fi

Hae työpaikkaa

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen