Myyntiedustaja Lappeenrannan alueelle - AurinkoCenter

Suomi

Yhteyshenkilö : Jarmo Mustonen

Puhelin: 010 423 1550

Sähköposti: jarmo.mustonen@kattocenter.fi010 423 1550010 423 1550Tehtävä: myyntiedustaja - Aurinkovoima
Haku päättyy: sopivien henkilöiden löydyttyä

Etsitkö uusia haasteita? Haluatko palkitsevan työn?

AurinkoCenter on osa Suomen KattoCenteriä. Me olemme lahtelainen perheyritys ja työllistämme yli 130 henkilöä Etelä-Suomen neljässä toimipisteessä. AurinkoCenter myy ja asentaa laadukkaita aurinkopaneeleja niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Aurinkoenergia on puhdasta ja uusiutuvaa energiaa. Oma aurinkovoimala tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia säästää sähkölaskussa ja nostaa talon arvoa. Lisäksi aurinkopaneelien hinnat ovat tippuneet. Näistä syistä johtuen asiakkaidemme kiinnostus aurinkoenergiaa kohtaan onkin hurjassa kasvussa.

Etsimme oma-aloitteisia myyntiedustajia Lappeenrannan alueelle. Voit olla kokenut konkari tai myyntityöstä kiinnostunut alanvaihtaja. Meillä ratkaisee asenne ja halu kehittyä – opetamme sinulle loput. Kaupanpäällisenä saat laadukkaat työvälineet, alan parhaat tuotteet ja huipputiimin, jonka kanssa tehdä töitä.

Myyntiedustajana tehtävänäsi on levittää uusiutuvan aurinkoenergian ilosanomaa ja auttaa omakotiasujia löytämään juuri heille sopiva aurinkosähköjärjestelmä. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa ja voi viedä sinut, mihin itse haluat. Meillä uralla edistyminen on vain sinusta kiinni!

Tarjoamme sinulle selkeän ja toimivan konseptin, parhaat tuotemerkit, nykyaikaiset myynnin työvälineet (tietokoneen ja puhelimen) sekä jatkuvan tuen. Pääset osaksi rentoa ja osaavaa tiimiä. Painamme hommia silloin, kun on sen aika, mutta osaamme ottaa myös rennosti. Palkkasi muodostuu takuupalkasta 1800 €/kk ja kannustavasta provisiomallista.

Tehtävä alkaa heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset: Jarmo Mustonen, 010 423 1550, jarmo.mustonen@kattocenter.fi

Tarjoamme sinulle:

  • Alan parhaat tuotemerkit ja valmiin konseptin
  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn huipputiimissä
  • Koulutuksen alalle
  • Kannustavan palkkausmallin: mitä enemmän myyt, sitä paksumpi tilipussi
  • Mainion työympäristön
  • Mahdollisuuden edetä urallasi
  • Valmiita kontakteja ja mahdollisuuden päättää omat työajat.


Edellytämme sinulta:

  • Paloa myyntityöhön
  • Oikeaa asennetta ja halua kehittyä
  • Ajokorttia

Hae työpaikkaa

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen