Huippuduuni huippuporukassa

Jari Kortelainen aloitti KattoCenterin kuluttajapuolen myyjänä reilut kolme vuotta sitten. Myyntityö oli miehelle tuttua aikaisemmasta työpaikasta, mutta kattoala oli uusi aluevaltaus.

– Sain loistavaa opastusta heti alkumetreiltä lähtien. Kuljin konkarimyyjä Pasi Salosen mukana ensimmäiset päivät ja opettelin työtä. Aika pian siirryin myymään yksin. Ensimmäinen solmittu kauppa tuntui hienolta.

– Onhan se aika mahtavaa, kun saa tulosta aikaan, vuosi sitten taloyhtiötiimin projektipäälliköksi siirtynyt Kortelainen muistelee. Kun hänelle tarjottiin haastavampaa työtä, vastasi mies saman tien kyllä.

– Nautin haasteista. Periaatteessa tämä on samaa työtä, mutta isommassa mittakaavassa. Päätöksenteko ja myyntityö kontaktoinnista kauppaan kestää kauemmin, sillä taloyhtiöissä on monta päättäjää.

Hyvä ilmapiiri

Monipuolisen ja tuloksellisen työn lisäksi KattoCenter tarjoaa loistavat työkaverit. Kortelainen kertoo, että talossa on hyvä ilmapiiri ja työkaveria autetaan tarvittaessa.

Pelkkä mielekäs työ ei riitä, jos työpaikalla ei viihdy. Onneksi näin ei ole KattoCenterillä. Me teemme paljon yhdessä myös vapaa-ajalla.

Kortelainen kiittelee myös työnantajan panostusta jatkuvaan ammattitaidon ylläpitämiseen koulutusten kautta.

– Tässä työssä ei tule koskaan valmiiksi. Koulutukset pitävät mielenkiinnon työhön yllä ja tiedot ajan tasalla sekä myynnissä että uusissa tuotteissa.

Kolmen vuoden aikana tulosta ja vastuuta on tullut. Tällä hetkellä Kortelainen toimii myyntipäällikkönä KattoCenterin yritysmyynnissä.