Kovaa mutta palkitsevaa duunia

Lahtelainen Niko Ursin on työskennellyt KattoCenterillä vajaat kolme vuotta. Aikaisemmin auton varaosamyyjänä työskennellyt mies näki Facebookissa työnhakuilmoituksen, joka herätti kunnianhimoisen miehen mielenkiinnon.

Halusin haastavampaan työhön ja tämä vaikutti siltä. Bonuksena työssä sai päättää työajat itse, Niko muistelee.

Työ pitää sisällään pientalojen kattoremonttien myyntiä ja suunnittelua Päijät-Hämeessä.

– En tiennyt kattoremonteista mitään tullessani taloon, mutta se ei haitannut. Sain loistavan perehdytyksen remonttien myynnistä ja teknisestä toteutuksesta. Koulutuksen jälkeen pystyin aloittamaan työt saman tien. Ja jos tuntui, ettei koulutuksesta saatu tietotaito riittänyt, sai esimieheltä aina apua. Teknistä kokemusta on karttunut vuosien varrella tehtyjen kattoremonttien myötä lisää.

Jokainen päivä on erilainen

Nikon mukaan työ KattoCenterillä on haastavaa, motivoivaaa ja palkitsevaa. Motivoivaksi työn tekee se, että jokainen päivä on erilainen, sillä jokainen asiakas on erilainen.

– Minusta on mukava suunnitella kattoremontteja ja nähdä asiakkaiden ilmeet, kun uusi katto on valmis. Hyvin tehty ja valittu katto muuttaa talon ilmeen aivan toisenlaiseksi. KattoCenterillä töitä tehdään eikä meinata, mutta hyvin tehdystä työstä myös palkitaan hyvin.

– Onnistumiset näkyvät palkassa. Yritys myös järjestää erilaisia tilaisuuksia ja järjestää matkoja, joissa rentoudutaan ja vietetään aika yhdessä. Niko kehuukin työpaikkaa rennoksi ja hyväksi. Työyhteisö on tiivis ja siellä on hyvä yhteishenki.